Oplev vores foredrag på KANT-Festival i oktober

Vi er stolte over at være et af dette års foredagsholdere på KANT-Festival 2020 i oktober.
Den 2. – 4. oktober indtager festivalen Thisted med et væld af spændende udstillinger og foredrag. E n årlig, tilbagevendende fotofestival – en hyldest til fotografiet, til naturen, kunsten og de gode og de vigtige fortællinger.

I vores foredrag kommer du med bag kameraet, når fotografen arbejder i felten, og du bliver præsenteret for spændende dyr, planter og projekter, som vi har arbejdet med at “få på tapetet” i den danske medieverden. Hør også om samspillet mellem fotografi og journalistisk i arbejdet med naturformidling – og nyd ikke mindst en mængde skønne billeder fra den danske natur.

Læs meget mere om festivalen, se hele programmet og køb din billet lige her: http://kantfestival.dk

Ny artikel i Natur & Miljø: Sådan gendanner man havbunden

Her i september kom det nye nummer af Natur & Miljø, Danmarks Naturfredningsforenings medlemsblad, på gaden.
Ud over et spændende tema om handicapadgang i naturen ( og mange andre interessante artikler ) indeholder bladet også vores artikel af journalist Kamilla Husted Bendtsen om et særligt naturgenopretningsprojekt, der foregår under vandet ved Als.
Her bygger man stenrev for at genskabe livet på havbunden.
Artiklen er en del af vores serie “Naturen kommer igen”, hvor vi undersøger naturgenopretningsprojekter og effekterne af dem: Hvad sker der, hvis vi giver naturen plads og mulighed, kommer den så igen?

Nyt fotokursus i oktober

Bliv en mester i lækre landskaber

I weekenden den 10. – 11. oktober har du mulighed for dykke ned i landskabsfotografiets kunst – midt ude i noget af det smukkeste natur i Danmark.

Natur – og landskabsfotograf Mikkel Jezequel underviser på kurset, der foregår med overnatning og fuld forplejning på Vedersø Klit Badehotel, midt i de vestjyske klitter og et stenkast fra Vesterhavet.

Skal du med?

Læs mere her