Mikkel Jezequel deler sin naturglæde


Den 17. november deltager vi i et lidt anderledes arrangement, nemlig en gudstjeneste.
Temaet for gudstjenesten er glæden ved naturen, og i den anledning vises nogle af Mikkel Jezequels stemningsfulde naturbilleder, og fotografen fortæller et par minutter om sin egen naturglæde.
Alle er velkomne i Staby Kirke den 17. november kl. 19.30.

International opmærksomhed

I første uge af oktober har vi oplevet ret stor international opmærksom om vores danske naturbilleder. Det er vi meget stolte af og glade for.

Først skrev Nikon Asia med en forespørgsel på billedet af skægmejsen, der drikker, som de havde set på fotograf Mikkel Jezequels Instagram.

Senere fik vi billedet af den lille kronhjort i silhuet publiceret i det internationale online magasin Wild Planet Photo Magazine i deres feature om silhuetter.

 

Mikkel i Natur & Miljø

I denne måned, september, udkom Danmarks Naturfredningsforenings magasin Natur & Miljø med et stort interview med fotograf Mikkel Jezequel her fra Alopex Media.

Mikkel fortæller, om den store betydning naturen har haft for ham lige siden, han var barn, og hvorfor han har viet sit voksenliv til at give naturen en stemme ved at fortælle de fantastiske historier herudefra med kameraet.

Krondyrene brøler, fototasken er pakket!

Det er blevet september, og krondyrenes brunst er for alvor begyndt. Fotograf Mikkel Jezequel har fulgt de vilde krondyr i de midt – og vestjyske plantager gennem flere år.

At fotografere krondyr i det fri er en stor udfordring. Dyrene går på store arealer, de er aldeles sky, og lysforholdene kan være vanskelige.

Målet er at vise de store pattedyr i deres naturlige miljø og med deres naturlige adfærd. Brunsttiden er særlig velegnet til dette, da krondyrene her samles i store flokke, blandet på køn, og er særdeles aktive. Hjortene brøler og søler sig og forsøger at holde styr på hinderne.

Også i år! Den store fototaske er pakket, og fotografen tilbringer i disse dage de fleste morgener og aftener i de vestjyske skove.