Nye billeder fra Alopex Media skaber glæde i kantinen

Vi er stolte af netop at have leveret billeder til uddannelsescenter Ulfborg Kjærgård i Ulfborg.
De gamle plakater på væggene i den store kantine havde hængt der siden 80’erne og var blevet lidt triste at se på. Der skulle ske noget. Og valget faldt på fem store lærredsprint herfra Alopex Media.
Det er en gruppe fra personalet selv, der har valgt motiverne, og det er vi særligt glade for. Det er jo dem, der skal se på billederne til hverdag, og det vigtigste for os er, at billederne bringer glæde i dagligdagen.
“Vi har lagt vægt på, at billederne er tager herude i “vores” område. Det har været vigtigt for os alle,” siger Lisbet Bennedsgaard Schwartz, der er driftsassistent på kursuscenteret, og som har været med til at vælge.
I kantinen mødes man nu af et stort panorama med en vej ind i den blomstrende lynghede, taget i Stråsø Plantage, hvor Ulfborg Kjærgård ligger. På en anden væg hænger endnu et lyngbillede, der virkelig er en karakter-naturtype fra området. Et lille rådyr fra plantagen kigger også frem og på sidste væg kan man nyde havudsigten fra Fjand og Bovbjerg. Over salatbaren titter små svampe frem.
“Vi har fået så mange positive kommentarer og roser, siden vi har fået de nye billeder op. Det er virkelig noget, der bliver bemærket, og folk glæder sig over det,” siger Lisbet Bennedsgaard Schwartz.
➡️ Skal der også nyt på væggen i din virksomhed? En smuk “naturudsigt” i hverdagen.
Kontakt os gerne for at høre, hvad vi kan tilbyde jer.
Eller besøg webshoppen for inspiration:https://naturbilledertildinbolig.dk


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.