Læs om Klithedens vogtere og kæmpefluen harald

I juni udkom årets anden udgave af Natur & Miljø, Danmarks Naturfredningsforenings medlemsblad.

Vi har denne gang bidraget med to features. Den første artikel handler om en gruppe engagerede, lokale ildsjæle, der fandt sammen om deres fælles passion for botanik. De dannede Botanikgruppen Husby, da Naturstyrelsen rykkede ind i området med store maskiner i et stort genopretningsprojekt. Det førte til et givende samarbejde, og gruppen udfører et værdifuldt frivilligt arbejde for at overvåge og beskytte det helt særlige og sårbare planteliv, der findes på den vestjyske klithede.

Læs om det gode samarbejde og kampen for planterne i magasinet her

I samme nummer kan du læse den lille sjove fortælling om kæmpefluen harald.
Ja, det hedder den!
Læs hvad det er for en fætter i magasinet lige her

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.