Hyr en naturfotograf

Naturen er på dagsordenen som aldrig før. De mange skønne steder i Danmark bliver lokale kendetegn, men brander sig på, og man fortæller den gode historie om stederne og de oplevelser, man kan få her. 

Mangler din organisation eller virksomhed nyt billedmateriale fra jeres skønne naturpletter?

Ved at hyre en professionel naturfotograf fra Alopex Media får I: 

– Billedmateriale skræddersyet efter jeres behov.
– En ensartet kvalitet og et gennemgående look på jeres materiale. 
– En stor database, som er jeres, og som kan bruges på alle jeres platforme. 
– Mulighed for tilkøb af godt og relevant indhold til sociale medier og presse under arbejdet. Vi producerer løbende content skræddersyet til din organisation, som kan postes hos jer og skabe opmærksomhed under processen.  
– Mulighed for også at tilkøbe professionelt tekstmateriale og journalistik om stederne og den gode historie.

Kontakt os og få et bud på en løsning til netop dit behov!

Læs herunder, hvordan vi løste opgaven for Geopark Det Sydfynske Øhav.

Her ser du et lille udvalg af billederne, der kom ud af opgaven.

Opgave for Geopark Det Sydfynske Øhav

Foråret 2020 bruge vi på Sydfyn og øerne på opgave for Geopark Det Sydfynske Øhav. Geoparken skulle bruge friske og fortællende billeder til deres database og til brug i deres formidling: Brochurer, hjemmesider, markedsføringsmaterile mv.
Opgaven lød dels på lækre landskabsbilleder, der fortæller om området, og som giver lyst til at tage derhen og dels på billeder af udvalgte, særligt interessante geologiske interessepunkter: Lerlag, hatbakker, skrænter, ådale mv.
Billederne er siden blevet brugt både på sociale medier, i pressen, i markedsføringsmateriale og i formidlingsmateriale om de geologiske interessepunkter, der er kernen i geoparkens arbejde.

“Geopark Det Sydfynske Øhav arbejdede i foråret 2020 sammen med fotograf Mikkel Jezequel om en billedpakke fra 46 landskabslokaliteter i geoparken. Billederne indgår både som faggeologiske illustrationer i geoparkens ansøgning til UNESCO og i kommunikations- og markedsføringsøjemed, hvor de inden for kort tid fik stor opmærksomhed og anerkendelse på blandt andet de sociale medier.

Vi har gennem hele processen været særdeles tilfreds med både samarbejdet og den endelige leverance. Mikkel Jezequel er en topprofessionel fotograf og har de varmeste anbefalinger herfra.”

Dorthe Møller-Andersen
Projektleder