Vi holder løbende kurser og workshops inden for naturfotografi, hvor vi udbyder følgende:


- Landskabsfoto-workshop

- Makrofotografering - stil skarpt på en skjult verden

- Foto for begyndere

- Kend dit Nikon-kamera - en kameragennemgang fra A-Z

- Foto for let øvede


Underviser er naturfotograf Mikkel Jezequel, der har over ti års erfaring i foto-undervisning, kurser og workshops rundt om i landet.


I undervisningen lægges stor vægt på tid til fordybelse, spørgsmål og plads til den enkelte deltager.

Vores erfaring er, at en rolig og nær atmosfære netop giver det bedste udbytte for deltagerne. Det er dette princip, der er i højsædet på vores kurser, og derfor vil der altid være deltagerbegrænsning på de kommende arrangementer.Hold øje med kursuslinkene i menuen til højre her på siden, hvor datoer, kurser og arrangementer løbene meldes ud.

Klik på kursuslinkene for yderligere information samt tilmelding og betaling til de enkelt workshops. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få direkte besked, hver gang der er nyt i kursuskalenderen. (Tilmelding her.)Enkeltpersonskurser:

Har du brug for et skræddersyet kursus kun til dig eller en lukket kreds? -En gennemgang af fotoudstyret, en tur i landskabet på motivjagt eller andet, så tøv ikke med at tage kontakt.


Foredrag:

I Alopex Media udbyder vi foredraget: "Livet bag kameraet i naturen" med anekdoter og fortællinger fra arbejdet med naturfotografi - naturligvis krydret med en masse dejlige naturfotos og billeder fra begivenhederne 'bag kameraet.'

Pris 3500,- + moms

+ kørsel efter statens takster


For booking af foredrag kontakt:

Kamilla Husted Bendtsen: 28 68 89 09

postmaster@alopexmedia.com
Workshops

Kommende kurser:

Der er ingen kurser på nuværende tidspunkt :)


(placeholder)