Udstillinger

Naturen kommer til byen!

I 2017 og 2018 lavede vi i samarbejde med Holstebro Kommune, Holstebro Bibliotek og Handelsstandsforeningen to store udendørs udstillinger.

Vi havde et ønske om et stor udstilling i stil med “Jorden set fra himlen”, der for år tilbage gæstede Århus. Fokus i vores udstilling skulle være den lokale natur – smukke billeder og en tekst, der dels formidlede om emnet på billedet og dels vejledte i, hvordan man selv kunne komme ud i naturen og opleve netop det, man så.

Vi fik et rigtig godt samarbejde i stand, og således havde Holstebro gågade hele sommeren en smuk udsigt til den omkringliggende lokale natur med tilhørende tekst på dansk og tysk samt kort over kommunens natur. Gratis for alle at opleve.

Udstillingen “Naturen kommer til byen” kombineredes med en skattejagt fra biblioteket, en naturfoto-konkurrence på Instagram i samarbejde med Dagbladet Holstebro Struer, samt et gratis foredrag om arbejdet med billederne.  Hele udstillingen blev senere flyttet til byerne Vinderup og Ulfborg.

I 2018 præsenterede udstillingen “Naturen i nærheden” nye landskaber, dyr og planter, som alle kan opleves inden for Holstebro kommunegrænse. Gæsterne i byen kunne nu atter møde krondyr, klithedelandskaber og kødædende planter og meget mere på deres shoppingtur.

→ Skal naturen have et udstillingsrum hos dig, din organisation, virksomhed eller kommune?

Kontakt os for et evt samarbejde!

Se hvordan udstillingen blev til her