AFLYST: Oplev vores foredrag på KANT-Festival i oktober

Festivalen er desværre aflyst grundet corona-situationen.

Vi er stolte over at være et af dette års foredagsholdere på KANT-Festival 2020 i oktober.
Den 2. – 4. oktober indtager festivalen Thisted med et væld af spændende udstillinger og foredrag. E n årlig, tilbagevendende fotofestival – en hyldest til fotografiet, til naturen, kunsten og de gode og de vigtige fortællinger.

I vores foredrag kommer du med bag kameraet, når fotografen arbejder i felten, og du bliver præsenteret for spændende dyr, planter og projekter, som vi har arbejdet med at “få på tapetet” i den danske medieverden. Hør også om samspillet mellem fotografi og journalistisk i arbejdet med naturformidling – og nyd ikke mindst en mængde skønne billeder fra den danske natur.

Læs meget mere om festivalen, se hele programmet og køb din billet lige her: http://kantfestival.dk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.