Ny artikel i Natur & Miljø: Sådan gendanner man havbunden

Her i september kom det nye nummer af Natur & Miljø, Danmarks Naturfredningsforenings medlemsblad, på gaden.
Ud over et spændende tema om handicapadgang i naturen ( og mange andre interessante artikler ) indeholder bladet også vores artikel af journalist Kamilla Husted Bendtsen om et særligt naturgenopretningsprojekt, der foregår under vandet ved Als.
Her bygger man stenrev for at genskabe livet på havbunden.
Artiklen er en del af vores serie “Naturen kommer igen”, hvor vi undersøger naturgenopretningsprojekter og effekterne af dem: Hvad sker der, hvis vi giver naturen plads og mulighed, kommer den så igen?

Læs magasinet gratis på nettet her

Find artiklen om Als Stenrev på side 40

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.